Lăcătuş: "Eu întotdeauna am jucat pentru a-i mulţumi pe suporteri"

Marius Lăcătuş, tehnicianul Stelei, a dialogat la emisiunea "al 12-lea jucător" cu suporterii roş-albaştri, promiţîndu-le că echipa va da totul pe teren pentru a cîştiga un nou titlu de campioană.

1 afișare
Imaginea articolului Lăcătuş: "Eu întotdeauna am jucat pentru a-i mulţumi pe suporteri"

Lăcătuş: "Eu întotdeauna am jucat pentru a-i mulţumi pe suporteri"

"Cred că sunt în continuare şanse la campionat. Mai apar discuţii şi  controverse între conducere şi suporteri, dar aşa e în fiecare familie. Eu întotdeauna am jucat pentru suporteri. Am fost întotdeauna adulat şi de aceea am jucat pentru a-i mulţumi de ei.Dacă suporterii vor fi alături de echipă vom reuşi multe. Trebuie să continuăm cu victoriile. Avem nevoie de o victorie la Piteşti", a spus Marius Lăcătuş.

 

Citeste toata stirea pe www.gsp.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici