Lăcătuş nu-şi dă demisia! Vezi cum explică rezultatul umilitor cu FC Braşov

Marius Lăcătuş a anunţat că nu intenţionează să demisioneze, deşi suporterii i-au cerut să plece. Antrenorul Stelei spune că îşi asumă responsabilitatea pentru rezultat, deoarece, spune el, n-a reuşit să-io facă pe jucători să dea dovadă de determinare:

3 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş nu-şi dă demisia! Vezi cum explică rezultatul umilitor cu FC Braşov

Lăcătuş nu-şi dă demisia! Vezi cum explică rezultatul umilitor cu FC Braşov

"Am prins poate cea mai neagră zi din viaţa mea, atât ca fotbalist, cât şi ca antrenor. Nu am contat pe teren, nici fizic, nici tehnic, nici ca agresivitate, dorinţă şi sigur că rezultatul a fost în consecinţă. Îmi cer scuze tuturor steliştilor pentru umilinţa prin care i-am făcut să treacă în seara asta şi sper ca acest lucru să nu se mai întâmple la Steaua.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici