Lagarul Carrefour

Clujeanul Mircea Harsa, un fost salariat Carrefour, demonteaza cu informatii concrete, inclusiv legate de cazul sau personal, imaginea respectabila pe care o afiseaza in exterior lantul de magazine francez. "Daca ar exista o evidenta cu accidentele din Carrefour s-ar putea vedea ce genocid are loc acolo", spune Harsa.

13 afișări
Imaginea articolului Lagarul Carrefour

Lagarul Carrefour

El acuza faptul ca accidentele de munca raman de multe ori nedeclarate, propriul sau caz, din 2007, fiind "aranjat cu inspectorii ITM Cluj". Nu numai ca nu exista nicio preocupare pentru protectia angajatilor, dar, potrivit sursei citate, drepturile acestora sunt batjocorite zilnic. Astfel, potrivit fostului angajat, femeile nu declara an­gajatorului ca sunt insarcinate pentru ca ar fi date rapid afara, iar disponibilizarile fortate sunt o practica raspandita, oamenii fiind aruncati in strada cu doar trei salarii compensatorii.

 

Citeste toata stirea pe www.ziua.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici