Leacuri băbeşti cu care sunt de acord şi doctorii

Şosetele înmuiate în oţel cu apă "scot" răceala din corp, bicarbonatul folosit în bucătărie este bun şi contra candidozei sau pentru a scăpa de durerile de gât, iar ceaiul de mentă tratează diareea.

12 afișări
Imaginea articolului Leacuri băbeşti cu care sunt de acord şi doctorii

Leacuri băbeşti cu care sunt de acord şi doctorii (Imagine: Shutterstock)

Din gura bătrânilor au ajuns direct în reţetele medicilor. Multe din leacurile băbeşti nu sunt de lepădat şi, în plus, sunt garantate de experienţă, scrie www.evz.ro.

Comprese cu cartofi raşi şi gargară cu sare sau bicarbonat pentru dureri în gât, şosete înmuiate în oţet pentru scăderea febrei, spălături vaginale cu bicarbonat anti-candidoză, infuzie de tei pentru insomnii şi ceai de mentă pentru diaree- acestea sunt cele mai cunoscute, dar şi cele mai eficiente leacuri băbeşti. Medicii pledează în favoarea lor.

Cartofi raşi pentru roşu în gât. Leac din bătrâni, cataplasmele cu cartofi raşi vindecă "roşul în gât".

Puneţi cartofii raşi într-un tifon sau într-un săculeţ, stropiţi-l cu spirt, după care aplicaţi pe gâtul inflamat timp de câteva minute.

Citeşte mai multe despre leacurile băbeşti cu care sunt de acord şi doctorii pe www.evz.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici