Lege pentru fals

Ministrul Educatiei si Cercetarii, Cristian Adomnitei, si protectorul acestuia, deputatul PNL de Iasi Relu Fenechiu, s-au folosit de functiile pe care le ocupa pentru a valida o megaescrocherie. Liberalul Adomnitei a calcat in picioare o decizie irevocabila a instantei supreme, initiind o Hotarare de Guvern in urma careia au fost validate peste 4000 de diplome universitare false.

4 afișări
Imaginea articolului Lege pentru fals

Lege pentru fals

In urma cu aproximativ patru ani, la Iasi a luat fiinta o misterioasa universitate particulara, dupa ce Universitatea Petre Andrei (UPA) si Universitatea Apollonia in fruntea careia se afla Vasile Burlui, supranumit regele licentelor de stomatologie false de la UMF Iasi, au fuzionat. Condusa de sotii Elena si Nicolae Niculescu, care ocupau functiile de prorector si rector in asa-zisa institutie de invatamant, noua Universitate Petre Andrei a functionat pana in 2007, cand Inalta Curte de Casatie si Justitie, prin decizia irevocabila nr.1137/22.02.2007, a declarat ilegala fuziunea dintre UPA si Universitatea Apollonia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici