Leul scade la minimul istoric. Mugur Isărescu: „Credeţi că e mult?“

Leul s-a prăbuşit joi faţă de euro, atingând cea mai proastă cotaţie din istorie faţă de moneda europeană, de 4,18 lei/euro, conform băncilor. Scăderea de aproape cinci procente în patru zile nu îi sperie doar pe bancheri. Toţi vom simţi leul slab în buzunare. Tot ce înseamnă produs de import se va scumpi. De la mere la bilete de avion, de la abonamentul TV până la ratele la creditele în valută.

2 afișări
Imaginea articolului Leul scade la minimul istoric. Mugur Isărescu: „Credeţi că e mult?“

Leul scade la minimul istoric. Mugur Isărescu: „Credeţi că e mult?“

Industria alimentară a anunţat deja că în câteva săptămâni preţul din galantare se va schimba. Unde se va opri leul din cădere? Nimeni nu pare să ştie.Până şi guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, a lăsat joi de înţeles că se poate şi mai rău. Întrebat, după o întâlnire cu premierul Emil Boc, ce părere are despre creşterea continuă a cursului Isărescu a răspuns zâmbind: “Credeţi că e mult?”.


Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici