Leul, strâns în menghină de străini

În prima jumătate a lunii septembrie, moneda naţională a intrat pe o tendinţă de depreciere, cotaţia euro/leu depăşind canalul orizontal cuprins între limitele de variaţie de 3,50-3,60.

3 afișări
Imaginea articolului Leul, strâns în menghină de străini

Leul, strâns în menghină de străini

Specialiştii identifică drept principale cauze ale acestui fenomen ieşirile de capital speculativ generalizate de pe pieţele financiare în actualul climat de instabilitate la nivel global, dar şi unele aspecte care privesc situaţia particulară a României precum deficitul de cont curent sau incertitudinile legate de perioada electorală şi de componenţa Guvernului de după alegeri.

 

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro



Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici