Liberalul Relu Fenechiu - actor important în afacerea ilegală Palas

Dezvăluirile presei privind asocierea ilegală dintre primăria Iaşi, condusă de pesedistul Gheorghe Nichita, şi omul de afaceri Iulian Dascălu, pentru afacerea Palas, au fost în cele din urmă confirmate de justiţie, Curtea de Apel Oradea dånd o decizie definitivă şi irevocabilă în acest sens.

7 afișări
Imaginea articolului Liberalul Relu Fenechiu - actor important în afacerea ilegală Palas

Liberalul Relu Fenechiu - actor important în afacerea ilegală Palas

Mai rămåne ca justiţia să facă ordine şi curăţenie printre actorii acestei afaceri, mai ales că unii dintre ei sunt slujbaşi ai statului romån şi din această poziţie au aduse prejudicii importante de ordin financiar.Deşi s-a vorbit foarte mult în această afacere de primarul PSD Gheorghe Nichita şi de omul de afaceri Iulian Dascălu, o contribuţie importantă la "ţeapa" Palas, aşa cum a fost numită adesea de presă această afacere, o are vicepreşedintele PNL Relu Fenechiu.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici