Liderul de sindicat, bufonul care face mişto de pinguin

Afaceri bănoase “la secret”, interese personale, multă ipocrizie, demagogie şi “tone” de cinism faţă de oameni. Nu, nu vorbim despre politicieni, aşa cum probabil credeţi, ci despre “discipolii” acestora, liderii de sindicat.

2 afișări
Imaginea articolului Liderul de sindicat, bufonul care face mişto de pinguin

Liderul de sindicat, bufonul care face mişto de pinguin

Greşim, oare? Nu, şi puteţi să vă daţi seama de acest lucru uitîndu-vă la metamorfoza spectaculoasă a multor indivizi, care din lideri sindicali au ajuns politicieni.

Citeste toata stirea pe www.ziarulnational.com

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici