Lista candidaţilor USL pentru alegerile locale: cu ce primari şi şefi de CJ vine opoziţia în judeţul tău

"Ne daţi Consiliul Judeţean Buzău şi vă dăm Primăria municipiului Ploieşti. Dacă luaţi Buzăul trebuie să ne daţi alt Consiliu Judeţean la schimb. Luaţi Consiliul Judeţean de la Ilfov, dar acceptaţi să aveţi candidaţi pentru Consiliul Judeţean în Harghita şi Covasna. Dar la Iaşi ce facem?"

7 afișări
Imaginea articolului Lista candidaţilor USL pentru alegerile locale: cu ce primari şi şefi de CJ vine opoziţia în judeţul tău

Lista candidaţilor USL pentru alegerile locale: cu ce primari şi şefi de CJ vine opoziţia în judeţul tău

În acest mod decurg în ultimele zile discuţiile din cadrul USL privind stabilirea candidaţilor Opoziţiei pentru alegerile locale şi parlamentare din 2012. Liderii PSD, PNL şi PC trebuie să decidă până joi lista celor care vor intra în competiţia electorală împotriva celor de la PDL.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici