Lista şoferilor din „cuibul şpăgarilor“ argeşeni

„Adevărul“ prezintă, de astăzi, numele celor care s-au mutat în Argeş pentru a obţine permise auto. 2.800 de şoferi „fabricaţi“ în Argeş vor fi înştiinţaţi că li se vor suspenda permisele de conducere ca urmare a suspiciunii obţinerii acestora prin fapte de corupţie. La finalul articolului puteţi citi, în ordine alfabetică, lista celor care şi-ar fi făcut mutaţia în Argeş pentru a lua permis, literele A, B, C şi D.

1 afișare
Imaginea articolului Lista şoferilor din „cuibul şpăgarilor“ argeşeni

Lista şoferilor din „cuibul şpăgarilor“ argeşeni

Anchetatorii au întocmit în dosarul permiselor auto obţinute fraudulos în Argeş „lista neagră” a celor care, în perioada 1 ianuarie 2006 – 13 iunie 2008, şi-au făcut mutaţie în acest judeţ în vederea obţinerii carnetelor de conducere.Conform unei Ordonanţe de Urgenţă adoptată luna trecută de Guvern, aceste permise urmează a fi anulate pe cale judecătorească. Mulţi dintre candidaţii veniţi din toată ţara pentru a susţine examen în Argeş erau persoane care, în urma unor accidente sau abateri grave de la codul rutier, aveau permisele anulate sau suspendate.

 

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici