''Loganul'' de la Poliţia Comunitară

“Puterea” a dezvăluit, în ediţia de ieri, faptul că Poliţia Comunitară a Municipiului Bucureşti, instituţie care îşi concediază aproape jumătate dintre angajaţi ca urmare a aplicării prevederilor OUG 63/2010, a achiziţionat autoturisme Dacia Logan şi Duster în valoare de 3,7 milioane de lei, cu TVA inclus.

11 afișări
Imaginea articolului ''Loganul'' de la Poliţia Comunitară

''Loganul'' de la Poliţia Comunitară

Societatea care a furnizat, deja, cele 40 de autoturisme contractate, SC Romturingia SRL, cu sediul în Câmpulung Muscel, judeţul Argeş, are sediul în localitatea în care actualul şef al Poliţiei Comunitare Bucureşti, Ion Tincu, a absolvit studiile liceale şi unde a lucrat, în urmă cu 13 ani, ca jurist în cadrul Biroului de Asistenţă Socială al Primăriei Municipiului Câmpulung Muscel.

Citeste toata stirea pe www.puterea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici