Lovitura lui Constanda

Visul lui Costică Constanda, proprietarul Parcului Bordei, a fost împlinit ieri de consilierii generali ai Capitalei. Cu 32 de voturi pentru şi doar patru abţineri, afaceristul a primit 28.500 de metri pătraţi din Satul Francez, dar a rămas şi cu 5.000 de metri pătraţi din Bordei, teren pe care poate construi fără nici un fel de problemă. Cât priveşte vilele construite din banii bucureştenilor în Satul Francez, acum teoretic în ograda lui Constanda, nu s-a stabilit nimic, urmând să se facă o evaluare despre care nimeni nu ştia ceva concret.

1 afișare
Imaginea articolului Lovitura lui Constanda

Lovitura lui Constanda

Circ, circ şi iar circ, doar campania electorală se apropie şi aleşii locali trebuie să se dea în spectacol. Şedinţa de ieri de la Primăria Capitalei a devenit penibilă în momentul în care s-a ajuns la proiectul care făcea referire la schimbul de terenuri între Costică Constanda şi Satul Francez. În prima parte, consilierii PNL, prin vocile lui Antonel Tănase şi Ion Oprişan au făcut mare tam-tam acuzându-i pe cei de la PD că fac jocurile afaceristului, că sunt demagogi şi că nu vor să salveze Parcul Bordei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici