Luiz Felipe Scolari a semnat cu Chelsea!

Selecţionerul echipei naţionale a Portugaliei, Luiz Felipe Scolari, va prelua oficial din 1 iulie funcţia de antrenor principal al formaţiei engleze Chelsea Londra, informează site-ul oficial al echipei din Premier League.

1 afișare
Imaginea articolului Luiz Felipe Scolari a semnat cu Chelsea!

Luiz Felipe Scolari a semnat cu Chelsea!

Intr-un comunicat al formaţiei londeze se precizează că din respect pentru funcţia pe care Scolari o deţine, aceea de selecţioner al naţionalei Portugaliei, noul antrenor al echipei şi conducerea formaţiei nu vor mai face niciun comentariu până la data când va fi instalat oficial în funcţie.


Citeste toata stirea pe www.gsp.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici