Macel de criza

Traditionala vanatoare, organizata de Ion Tiriac pe domeniul de la Balc, s-a incheiat, in acest an, cu o recolta mai slabuta: oficial, doar 45 de mistreti impuscati.

1 afișare
Imaginea articolului Macel de criza

Macel de criza

A patra editie post­decembrista a vanatorii de la Balc a avut un debut nefavorabil, cu iesirea de pe pista a unuia dintre avioanele care aducea mai multi invitati la eveniment. Sambata totul a decurs insa conform planului, astfel ca, dupa cele doua partide ale zilei s-au numarat circa 45 de animale rapuse. Mai precis, recoltate, potrivit unei terminologii im­prumutate de la campaniile agricole. Numarul exact ramane insa ocultat, prin marea grija a organizatorilor, care au impus secretizarea deplina a oricaror informatii legate de eveniment.

 

Citeste toata stirea pe www.ziua.net

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici