Mafia locală ne costă aproape un miliard de euro

Verificările efectuate de Comisia Europeană (CE) în cadrul Programului Operaţional Regional (POR) pentru România a scos la iveală nereguli majore privitoare la achiziţiile publice făcute de autorităţile locale.

9 afișări
Imaginea articolului Mafia locală ne costă aproape un miliard de euro

Mafia locală ne costă aproape un miliard de euro

Contractele semnate de consiliile judeţene din Teleorman, Tulcea, Ilfov şi Buzău cu diferite societăţi pentru reabilitarea infrastructurii rurale sunt contestate de oficialii europeni. Acest lucru ar putea însemna blocarea unor finanţări de peste 700 de milioane de euro care urmează să fie alocaţi de forul european pentru infrastructură.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici