Mafia sindicală vânează, pentru Vîntu, patrimoniul UGSR

Sorin Ovidiu Vîntu a preluat controlul liderilor sindicali pentru a-i folosi ca instrumente de şantaj la adresa guvernului, cînd interesele de afaceri i-o cer, şi pentru a-şi însuşi patrimoniul fostului UGSR, evaluat la aproximativ două miliarde de euro.

15 afișări
Imaginea articolului Mafia sindicală vânează, pentru Vîntu, patrimoniul UGSR

Mafia sindicală vânează, pentru Vîntu, patrimoniul UGSR

Tentativa lui SOV de a prelua averea adunată vreme de un secol de către sindicatele din Romånia a debutat oficial în 2008 şi s-a derulat pe două direcţii fundamentale: în parlament, prin crearea cadrului legislativ şi în instanţă, prin reînfiinţarea UGSR.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici