Magazinul Bucarest, locul unde Lucian mănâncă româneşte!

O dată pe săptămână, sau ori de câte ori i se face poftă de mâncare românească, exact ca la mama acasă, pugilistul gălăţean Lucian Bute merge la marketul exclusivist “Bucarest” din Montreal.

4 afișări
Imaginea articolului Magazinul Bucarest, locul unde Lucian mănâncă româneşte!

Magazinul Bucarest, locul unde Lucian mănâncă româneşte!

Magazinul este patronat de un român, deşi nea Victor a trăit prea puţin în ţară ca să se poată considera român get-beget. Când avea 5 ani, părinţii acestuia au emigrat în Canada şi, ulterior, cu banii câştigaţi, şi-au închegat o afacere în domeniul alimentar. La Nea Victor vin muşterii înstăriţi, care locuiesc în zona Bulevardului Décarie, dar clientul de vază este campionul mondial la supermijlocie.

Citeste toata stirea pe www.ziarulnational.com

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici