Mai avem de lucrat la forţa de muncă

Avocatul Gabriel Biriş, managing partner la Biriş şi Goran, consideră că românilor le este frică să recunoască că muncesc de teama statului, care trimite Fiscul în controale.

1 afișare
Imaginea articolului Mai avem de lucrat la forţa de muncă

Mai avem de lucrat la forţa de muncă

''Suntem pe locul 1 la sarcina fiscală pe salarii. Cele două ţări au contribuţii mai mari decât România, Slovacia şi Ungaria, au baza de calcul plafonată la 1.000 de euro. Pentru România, mult mai eficient ar fi să se reducă impozitul pe profit decât să se dea subvenţii. Contribuţiile sociale nu trebuie privite ca impozit, ci ca nişte contraprestaţii sociale, care sunt limitate. Atunci şi prestaţia asiguratului trebuie şi ea plafonată, adică serviciile sociale să se limiteze la nişte servicii de bază.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici