Mai iese România din criză?

Pesimist, în aşteptarea ajutorului de stat, dispus mai întâi să facă economii pe sea­ma cheltuielilor cu salariile, aşa arată managerul român lovit de criză, conform unui sondaj efectuat de firma de consultanţă A.T. Kearney printre managerii şi directorii adjuncţi ai unor firme importante din România.

2 afișări
Imaginea articolului Mai iese România din criză?

Mai iese România din criză?

Fiecare al treilea manager chestionat nu ştie nici măcar când se va termina criza, în timp ce doar 3% din eşantion aşteaptă ca sfârşitul acesteia să aibă loc în acest an. Chestionarul a relevat un alt aspect interesant, anume convingerea majorităţii managerilor că alte industrii au fost mai puţin lovite de criză decât cea în care ei activează. O pondere de aproximativ 90% au această convingere, arată studiul.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici