Mai, luna protestelor la adresa Legii salarizării

Chiar de luni, federaţia Columna, afiliată la CNSLR Frăţia, va începe protestele. În perioada 3-7 mai, câte 150 de funcţionari publici vor picheta sediul Guvernului,timp de două ore. Nemulţumirile vizează aplicarea legii unice de salarizare în sistemul bugetar.

1 afișare
Imaginea articolului Mai, luna protestelor la adresa Legii salarizării

Mai, luna protestelor la adresa Legii salarizării

Pe 5 mai, ne aşteaptă o grevă generală organizată de Federaţia Naţională a Sindicatelor din Administraţie. Mai exact 50.000 de angajaţi din primării, consilii locale şi judeţene, dar şi din alte instituţii aflate în subordinea acestora vor să întrerupă lucrul.

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici