Maladia East Dâmboviţa amplifică virusul West Nile

Autorităţile au fost anunţate cu privire la declanşarea infecţiei cu virusul West Nile, dar măsurile au întârziat să apară. În timp ce cazurile se înmulţesc, Primăria Capitalei nu a reziliat nici acum contractul cu firma căreia îi plăteşte servicii de dezinsecţie de 28 de ori mai scumpe decât cele de la Budapesta.

6 afișări
Imaginea articolului Maladia East Dâmboviţa amplifică virusul West Nile

Maladia East Dâmboviţa amplifică virusul West Nile

Sub presiunea numărului crescând de cazuri de infectare cu virusul West Nile, Ministerul Sănătăţii sfătuieşte populaţia să se ferească purtând haine cu mâneci lungi şi împiedicând intrarea ţânţarilor în apartamente.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici