Mame la 11 ani

Prin locurile astea, jocurile copilăriei nu prea mai au căutare. Căldărarii de lângă Galaţi vor să fie bunici tineri şi îşi mărită fetele de mici. Lunea trecută, Lenuţa a născut la 11 ani. Ceea ce părea un record naţional am descoperit a fi un lucru normal în comunitatea romilor din Iveşti. Deşi inspectorii de la Protecţia Copilului au rămas şocaţi de vârsta mamei, au hotărât ca Lenuţa şi micuţa Maria să se întoarcă la familia lor.

1 afișare
Imaginea articolului Mame la 11 ani

Mame la 11 ani

Nemaivăzut, nemaiauzit, senzaţional! În urmă cu o săptămână, la Maternitatea Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, Lenuţa, o copilă de 11 ani, a născut o fetiţă frumoasă şi sănătoasă, de aproape 4 kg. Vestea despre vârsta mamei a făcut repede vâlvă în rândul personalului medical, al presei locale şi în cele din urmă în rândul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Galaţi. Autosesizaţi, inspectorii DGASPC au plecat vineri, val-vârtej, spre comunitatea romilor căldărari din comuna Iveşti, pentru a face anchetă la casa fetei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici