Mamele rămân cu concediul, guvernul cu banii

După aproape trei săptămâni de incertitudini, discuţii, contradicţii şi o formă finală, "bătută-n cuie" a ordonanţei de urgenţă care limita la un an concediul de creştere a copilului, anunţată de însuşi premierul Emil Boc, membrii coaliţiei de guvernare au ajuns abia aseară la un compromis privind soarta viitoarelor mame.

6 afișări
Imaginea articolului Mamele rămân cu concediul, guvernul cu banii

Mamele rămân cu concediul, guvernul cu banii

Prin urmare, de anul viitor, părinţii care vor alege să rămână acasă cu copilul nou-născut vor putea opta fie pentru varianta "Botiş" - un an de concediu şi o indemnizaţie de maximum 3.400 de lei pe lună, fie pentru varianta "UDMR" - doi ani de concediu şi o indemnizaţie de cel mult 1.200 de lei pe lună.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici