Mămicile sunt sacrificate din solidaritate

Mamele vor primi însă, de luna viitoare, mai puţini bani pentru a sta acasă cu cei mici, reprezentanţii guvernului urmând să decidă, zilele acestea, şi cu cât vor reduce indemnizaţiile.

4 afișări
Imaginea articolului Mămicile sunt sacrificate din solidaritate

Mămicile sunt sacrificate din solidaritate

De aceeaşi soartă vor avea parte şi şomerii, al căror număr va fi îngroşat de bugetarii ce urmează a fi disponibilizaţi, dar şi pensionarii, care vor suferi o diminuare cu 15% a banilor primiţi în baza contribuţiei lor.


Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici