Managerii prefera Nokia si Internetul mobil

Peste 60% dintre managerii romani folosesc diferite modele de Nokia, de la cele mai simple pana la sofisticatul Communicator. Interesant este ca 10% au cate un Nokia E50. Managerii din domeniul financiar-bancar sunt cei mai detasati de fenomenul “gadget”, spre deosebire de cei din consultanta sau IT, care prefera dispozitive inteligente, cu nume exotice.

1 afișare
Imaginea articolului Managerii prefera Nokia si Internetul mobil

Managerii prefera Nokia si Internetul mobil

Cu putine exceptii, serviciile cu valoare adaugata - accesul la Internet, posibilitatea de utilizare a postei electronice - au prins la managerii romani. Mai putin interesati de aceste produse par sa fie executivii din banci. In rest, managerii din companii precum cele din IT&C, distributie sau consultanta isi folosesc telefoanele pentru accesarea Internetului in proportie de pana la 50%. Exista si utilizatori avansati, care folosesc cate doua telefoane in scopuri complet diferite, de exemplu Radu Lucianu, de la Eurisko, si George Popescu, Amway Romania, care vorbesc la telefon utilizand terminale Nokia si acceseaza Internetul de pe Blackberry.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici