Mandatul generalilor

Administraţia Prezidenţială a cheltuit din banul public, numai în ultimii trei ani ai mandatului de preşedinte al României al lui Traian Băsescu - din cei cinci constituţionali -, peste 60 de miliarde de lei vechi, adică nu mai puţin de un milion şi jumătate de euro, doar pentru confecţionarea unor decoraţii şi medalii plus brevetele aferente.

3 afișări
Imaginea articolului Mandatul generalilor

Mandatul generalilor

Peste 5.000 de români au fost decoraţi prin decret prezidenţial de Traian Băsescu, de-a lungul celor cinci ani de mandat, cu diferite ordine şi medalii naţionale.O parte din cele 5.000 de decoraţii - ordine şi medalii - au scos, numai între 2007 şi 2009, de la bugetul de stat, adică din buzunarul contribuabilului român, peste 60 de miliarde de lei vechi (6.088.564,94 lei noi), adică aproximativ 1.500.000 de euro, conform datelor obţinute în mod oficial de pe portalul oficial de licitaţii.


Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici