Maneaua creşte şi în criză: Socio-economie pe ritm de hopai-dirida

Codru-i frate cu românul şi criza financiară cu românul petrecăreţ. "Pă timp de criză, investeşte în alcool", zice Taraful din Clejani, că doar ăsta te mai face să uiţi de necaz.

2 afișări
Imaginea articolului Maneaua creşte şi în criză: Socio-economie pe ritm de hopai-dirida

Maneaua creşte şi în criză: Socio-economie pe ritm de hopai-dirida

Nu alcoolul dăunează, "ficatu’ doare mai tare de la griji şi supărare", ne învaţă aceiaşi Clejani, care fac din criza economică un motiv de petrecere şi voie bună.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici