Manevra «Sfântul Andrei». Data alegerilor prezidentiale: 22 sau 29 noiembrie

Surse din ambele partide de guvernamant ne-au declarat ca alegerile prezidentiale din acest an s-ar putea desfasura pe 22 sau 29 noiembrie. Prima data este, se pare, preferata de democrat-liberali, iar cea de 29 este agreata mai mult de social-democrati. Oficial, ambele formatiuni politice neaga discutiile despre fixarea alegerilor, dar sursele noastre spun ca negocierile sunt foarte avansate. Campania electorala se va declansa cu exact 30 de zile inainte.

4 afișări
Imaginea articolului Manevra «Sfântul Andrei». Data alegerilor prezidentiale: 22 sau 29 noiembrie

Manevra «Sfântul Andrei». Data alegerilor prezidentiale: 22 sau 29 noiembrie

Mandatul presedintelui Traian Basescu expira pe 20 decembrie, cand se implinesc 5 ani de cand a depus juramantul. In 2004, alegerile au avut loc la 28 noiembrie, primul tur de scrutin, si la 12 decembrie, cel de-al doilea. Atunci Traian Basescu l-a devansat pe Adrian Nastase, actualul presedinte castigand cu 51,23%. Rezultatul alegerilor din acest an trebuie stabilit pana pe 20 decembrie, altfel riscand sa apara discutii pe teme constitutionale privind continuitatea la Palatul Cotroceni.

 

Citeste toata stirea pe www.gardianul.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici