Marea Britanie are nevoie de muncitori străini. Ce joburi oferă patronii

În ciuda crizei şi a faptului că fiecare ţară vrea să angajeze propriii şomeri, angajatorii din Marea Britanie se plâng că în ţară nu găsesc forţa de muncă specializată de care au nevoie şi că sunt nevoiţi să apeleze la lucrători din străinătate. În aceste condiţii, politica guvernului de la Londra de a limita fenomenul migraţiei le pune beţe în roate. Deşi românii au încă nevoie de permis de muncă pentru a se angaja în regat, oferta de joburi ajunge la câteva mii de locuri de muncă.

46 afișări
Imaginea articolului Marea Britanie are nevoie de muncitori străini. Ce joburi oferă patronii

Marea Britanie are nevoie de muncitori străini. Ce joburi oferă patronii (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Majoritatea pentru personal de îngrijire copii şi bătrâni, chelneri sau medici.

Afacerile britanicilor sunt "ţinute pe loc" din cauza lipsei critice de "lucrători specializaţi" din Marea Britanie şi patronii sunt nevoiţi să angajeze muncitori de peste hotare, arată datele unui raport, dat publicitatii la Londra.
Camera de Comert Britanică (BCC) susţine că aproape 60% dintre patronii care au mai mult de 50 de angajaţi sunt nevoiţi să angajeze străini, din cauza faptului că în Marea Britanie nu găsesc specialiştii de care au nevoie.
Şi asta în condiţiile în care Institutul de Statistică a anunţat că numărul şomerilor din regat depăşeste 2,6 milioane de persoane.
Citeşte mai multe despre joburile din Marea Britanie pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici