Martirii Timişoarei - aruncaţi la canal cu complicitatea avocatului lui Adrian Năstase

Deşi au trecut 21 de ani de la declanşarea evenimentelor din decembrie 1989, cei vinovaţi de crimele comise atunci n-au fost pedepsiţi de justiţia română.

8 afișări
Imaginea articolului Martirii Timişoarei - aruncaţi la canal cu complicitatea avocatului lui Adrian Năstase

Martirii Timişoarei - aruncaţi la canal cu complicitatea avocatului lui Adrian Năstase

Dimpotrivă, mulţi dintre ei au făcut carieră primind grade, funcţii şi favoruri care le-au permis să prospere într-o lume pe care au încercat, fără succes, s-o înăbuşe în sânge. Printre ei a fost şi Gheorghe Diaconescu, cel care a asigurat "legalitatea" uneia dintre cele mai mari orori din decembrie 1989: furtul şi incinerarea a 43 dintre martirii Timişoarei, urmate de aruncarea cenuşii acestora într-o gură de canal din Popeşti Leordeni.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici