Masonii lui Chirovici trăiesc cu 4.000 de ani înaintea vremurilor

Profanii, adică cei care nu fac parte din masonerie, trăiesc în anul 2010. Masonii, adică iniţiaţii, trăiesc în schimb în alt an. Iar diferenţa între profani şi iniţiaţi este de câteva mii de ani. Cel puţin aşa scriu masonii în actele oficiale, unul dintre ele intrat în posesia site-ului cotidianul.ro.

32 afișări
Imaginea articolului Masonii lui Chirovici trăiesc cu 4.000 de ani înaintea vremurilor

Masonii lui Chirovici trăiesc cu 4.000 de ani înaintea vremurilor

"În 6002 A.L. un număr de RR.LL din Obedienţa Marii Loji Naţionale din România au ales datorită unor circumstanţe nefavorabile care se făceau simţite în acel moment să părăsească entitatea masonică în care funcţionau regular şi constituţional."

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici