Medicamentele, manualele şcolare şi locuinţele noi nu se scumpesc de la 1 iulie

Cotele reduse de TVA de 9% şi respectiv 5% rămån nemodificate, creşterea de 5% fiind aplicată doar cotei standard a taxei pe valoarea adăugată, de 19%. „Cotele reduse de TVA rămån valabile şi după 1 iulie. Asta ce înseamnă? La construcţia de locuinţe TVA-ul rămåne în continuare 5% pentru acele locuinţe cu caracter social pånă în 100-120 metri pătraţi. De asemenea, TVA, ca şi cotă redusă, nu se modifică la medicamente, unde rămåne cota de 9%.

2 afișări
Imaginea articolului Medicamentele, manualele şcolare şi locuinţele noi nu se scumpesc de la 1 iulie

Medicamentele, manualele şcolare şi locuinţele noi nu se scumpesc de la 1 iulie

La fel la ziare, reviste, aşa cum era şi pånă în momentul de faţă", a explicat, ieri, premierul Emil Boc. Astfel, atåt farmaciştii, cåt şi cei care au nevoie de medicamente pot răsufla uşuraţi - la nivelul medicamentelor, TVA are valoarea de 9% şi se aplică şi produselor cu prescripţie, şi celor fără prescripţie.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici