Mediul de afaceri despre greva bugetarilor: Dezastru!

Toată lumea vorbeşte despre ce zile grele îi aşteaptă pe bugetari, din cauza tăierii salariilor. Nimeni, însă, nu îşi îndreaptă atenţia spre mediul privat, cel care tace şi înghite, de mai bine de un an de zile, consecinţele crizei financiare.

4 afișări
Imaginea articolului Mediul de afaceri despre greva bugetarilor: Dezastru!

Mediul de afaceri despre greva bugetarilor: Dezastru!

Din păcate, privaţii vor fi loviţi, săptămîna viitoare, şi de greva bugetarilor, care va paraliza transportul în toată ţara. Ziarul "Naţional" i-a întrebat pe reprezentanţii mediului de afaceri din România care va fi impactul grevei bugetarilor asupra business-urilor proprii. Răspunsul a venit aproape la unison: "dezastru!"

Citeste toata stirea pe www.ziarulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici