Megaescrocheria FPP!

Nu există nicio garanţie privind reîntoarcerea, sub formă de pensie, a sumelor cotizate - nici măcar o actualizare a lor cu nivelul anual al inflaţiei.

1 afișare
Imaginea articolului Megaescrocheria FPP!

Megaescrocheria FPP!

Ceea ce e sigur: fondurile private îşi vor "trage" comisioanele şi, ce mai rămâne, vor da sub formă de pensii .  Fondurile private primesc bani în mână de la 3 milioane de cotizanţi, neexistând vreo obligaţie de a le returna peste 30 de ani! Sistemul aplicat în România n-a reuşit nicăieri în lume. Deficitul bugetar va creşte exact cu sumele dirijate spre fondurile private. Statul se va împrumuta, pentru a acoperi deficitul, tocmai de la... fondurile private de pensii! Singura soluţie în actualul stadiu: interzicerea caracterului obligatoriu al contribuţiei!Pensiile private să rămână doar o opţiune facultativă a fiecăruia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici