Micii intreprinzatori incearca sa scape de firmele fara activitate ca sa evite noua taxa

Micii intreprinzatori care au firme fara activitate incearca acum sa scape de ele si sa nu plateasca impozitul minim nou introdus, in timp ce oficialii Ministerului Finantelor sustin ca au nevoie de bani la buget si ca cei care sunt contribuabili trebuie sa fie corecti.

1 afișare

"Ajutati-ne ca sa va putem ajuta. Fiti corecti si n-o sa aveti nimic de pierdut", a transmis ieri Gratiela Iordache, secretar de stat in Ministerul Finantelor Publice catre intreprinzatori prin intermediul Ziarului Financiar. Astazi urmeaza sa fie discutate in Guvern normele metodologice la ordonanta prin care se introduce impozitul minim incepand de vineri, 1 mai.

 

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici