Mihaela Rădulescu se întoarce la Antena 1

Diva de la „Duminica în familie” n-a glumit deloc când a spus că va reveni în televiziune. „ring” a aflat în exclusivitate planurile secrete ale Mihaelei Rădulescu, retrasă de puţin timp la Monte Carlo, împreună cu fiul ei, Ayan.

94 afișări
Imaginea articolului Mihaela Rădulescu se întoarce la Antena 1

Mihaela Rădulescu se întoarce la Antena 1 (Imagine: Mediafax Foto)

Reapariţia vedetei pe micul ecran se va produce la fel de neaşteptat ca şi retragerea: din această toamnă, tot la Antena 1. Majoritatea televiziunilor şi-au anunţat deja grilele de toamnă, mai puţin Antena 1. Postul din Băneasa aşteaptă apropierea datei de 15 septembrie, când va da lovitura, anunţând oficial revenirea Mihaelei Rădulescu.

Citeşte mai multe despre revenirea Mihaelei Rădulescu la Antena 1 pe www.ziarulring.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici