Mihaela Rădulescu, Teo Trandafir şi Andreea Raicu nu vor să mai fie nominalizate la şuşanele

Ieri, un nou scandal a izbucnit în lumea catifelată şi plină de sclipici a vedetelor. O revoltă spontană le-a adunat în mănunchi de ghiocei pe mediatizatele doamne Teo Trandafir, Andreea Raicu şi Mihaela Rădulescu la aflarea veştii că, din nou, se profită de numele lor pentru a împinge spre notorietate un spectacol dubios.

2 afișări
Imaginea articolului Mihaela Rădulescu, Teo Trandafir şi Andreea Raicu nu vor să mai fie nominalizate la şuşanele

Mihaela Rădulescu, Teo Trandafir şi Andreea Raicu nu vor să mai fie nominalizate la şuşanele

Spectacolul „Femeile de succes ale anului 2007” este un fel de serbare de grădiniţă umflată cu pompa, cu multe nume sonore anunţate, din care vin doar câteva la sindrofie. În baza acestor nume, sponsorii scot bănuţi grei din buzunar, încântaţi că pot da mâna cu Gabi Firea sau pot mirosi mai de aproape parfumurile Elenei Udrea. Organizatoare este Mihaela Serban, sau Radu, depinde de cum bate soarele. Ea este omul de la pupitrul firmei Cosmopolitan Media, numită aşa tocmai pentru a se confunda cu revista „Cosmopolitan” şi a crea confuzie. Această firmă încearcă să se strecoare printre cei care fac cu bună credinţă astfel de evenimente şi care reprezintă ceva în media românească, încercând să intre în circuit prin folosirea abuzivă a unor nume sonore gen Maia Morgenstern, Andreea Raicu, Mihaela Rădulescu sau Teo Trandafir.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici