Miliardarii şi avioanele lor. Topul celor mai luxoase aeronave private

Când vine vorba de transport, miliardarii au la dispoziţie cele mai luxoase aeronave. Fie că vorbim despre avioane Boeing sau Bombardier, aceştia nu fac rabat de la calitate când vine vorba despre confortul călătoriei lor.

10 afișări
Imaginea articolului Miliardarii şi avioanele lor. Topul celor mai luxoase aeronave private

Miliardarii şi avioanele lor. Topul celor mai luxoase aeronave private (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Omul de afaceri Donald Trump are un Boeing 727-23. Aeronava vintage a fost recondiţionată, acum curelele scaunelor sunt placate cu aur, are picturi în ulei şi lămpi de cristal Waterford. În plus, logo-ul Trump de pe exteriorul aeronavei este din aur de 23 de carate, potrivit chilloutpoint.com.

Şi rusul Roman Abramovici are tot un Boeing, seria 767-33A. Chiar dacă pare spectaculos din afară, interiorul depăşeşte orice imaginaţie. Este decorat cu aur şi lemn de castan. Un astfel de avion nemodificat costă 100 de milioane de dolari.

Citeşte mai multe despre avioanele miliardarilor pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici