Ministrul agriculturii, cercetat de ANI si DNA pentru achizitia fostului sediu al Consulatului Congo

Surse judiciare au precizat pentru “Gardianul” ca ministrul agriculturii, Ilie Sârbu, a intrat in atentia Agentiei Nationale de Integritate si a Directiei Nationale Anticoruptie pentru modul in care a achizitionat, in anul 2003, o vila in centrul Capitalei.

5 afișări
Imaginea articolului Ministrul agriculturii, cercetat de ANI si DNA pentru achizitia fostului sediu al Consulatului Congo

Ministrul agriculturii, cercetat de ANI si DNA pentru achizitia fostului sediu al Consulatului Congo

Tranzactia s-a derulat intr-un mod incredibil, proprietatea in cauza trecând din patrimoniul RAAPPS in cel al unui ONG – Fundatia România, pentru ca, o zi mai târziu, sa fie cumparat de sotii Ilie si Mariana Sârbu.

Citeste toata stirea pe www.gardianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici