Ministrul IMM-urilor: 63% dintre IMM-uri doresc disparitia impozitului minim

Aproximativ 63% dintre IMM-uri doresc sa scape de impozitul minim si mai bine de 90% dintre firme se confrunta cu probleme cauzate de criza financiar-economica, a declarat ministrul IMM-urilor, Constantin Nita. El a mai precizat ca majoritatea covarsitoare a intreprinderilor mici si mijlocii se autofinanteaza, in detrimentul imprumuturilor bancare.

2 afișări
Imaginea articolului Ministrul IMM-urilor: 63% dintre IMM-uri doresc disparitia impozitului minim

Ministrul IMM-urilor: 63% dintre IMM-uri doresc disparitia impozitului minim

Conform unui sondaj efectuat de catre Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii (FNGCIMM) si prezentat joi, intr-o conferinta de presa, de catre ministrul IMM-urilor, Constantin Nita si presedintele Fondului, Aurel Saramet, firmele din Romania considera ca birocratia excesiva, fiscalitatea, numarul mare de autorizatii necesare si impozitul minim sunt cele mai daunatoare mediului de afaceri.

Citeste toata stirea pe www.newschannel.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici