Minodora: «Ştefania avea probleme cu ficatul de mică»

“Cine îmi mai deschide uşa/Şi îmi va zâmbi din ea /Pentru ce mai vin acasă/ Cine mă va aştepta?”. Aşa suna un refren al manelistului Florin Salam, care parcă a prevestit nenorocirea! Ironia sorţii, duminică, manelistul a pierdut-o pe cea pe care o alinta „Prinţesa”, soţia sa, Ştefania, în vârstă de doar 27 de ani. Ea a lăsat în urmă doi copii şi un râu de lacrimi.

1 afișare
Imaginea articolului Minodora: «Ştefania avea probleme cu ficatul de mică»

Minodora: «Ştefania avea probleme cu ficatul de mică»

Printre cei care au plâns în hohote la căpătâiul Fănicăi( cum era alintată de cei dragi) a fost şi Minodora, prietena ei de suflet. “Am stat, duminică noaptea, la priveghi şi am plecat de acolo răvăşită şi mută de durere. Florin era distrus, nu l-am văzut niciodată în starea asta. Nu vorbea cu nimeni, nu auzea nimic în jurul lui. Eu şi Ştefania eram cele mai bune prietene.

 

Citeste toata stirea pe www.click.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici