Mintea lui Cioroianu, plecată cu Fata Morgana

Nouă organizaţii neguvernamentale au cerut demisia liberalului Adrian Cioroianu din funcţia de ministru de Externe. Clasa politică a aprobat demersul ONG-urilor şi a reluat mesajul acestora: Cioroianu trebuie să plece de la Ministerul de Externe, după ce a declarat că cei care comit fapte precum cele din Italia ar trebui duşi în batalioane disciplinare într-un deşert din Egipt. Nici ministrul liberal nu şi-a putut explica afirmaţia, declarându-se la fel de surprins ca toţi ceilalţi de puterea propriilor cuvinte. Cum să îşi mai justifice, atunci, prezenţa în fruntea diplomaţiei române?!

1 afișare
Imaginea articolului Mintea lui Cioroianu, plecată cu Fata Morgana

Mintea lui Cioroianu, plecată cu Fata Morgana

Organizaţiile au apreciat că soluţia găsită de demnitar este "de tip nazist, inacceptabilă în condiţiile în care statul român şi-a reprimat sângeros o parte din proprii cetăţeni în timpul celui de-al doilea război mondial". Mai ales că "porumbelul" a ieşit din gura unui ministru, istoric de formaţie!
Pe rând, lideri ai partidelor parlamentare au taxat gafa şefului de la MAE. "Aşteptam o demisie de onoare după gafa cu limba moldovenească. Văd, însă, că erorile continuă", a susţinut secretarul general al PSD, Titus Corlăţean.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici