'Minune nu mai exista pentru mine'

Simona Ianit, fosta mare iubire a lui Adrian Minune, se face avocat. Desi 15 ani si-a renegat familia, formata in mare parte din oameni ai legii, Simona s-a hotarat ca dupa ruptura de manelist sa se impace cu cei dragi si chiar sa le urmeze in cariera.

1 afișare
Imaginea articolului 'Minune nu mai exista pentru mine'

'Minune nu mai exista pentru mine'

 Asa ca s-a apucat serios de invatat pentru ca anul viitor sa sustina examenul de admitere la Facultatea de Drept. Pana atunci isi imparte viata intre excursiile in strainatate si afacerile pe care le are in Pitesti, orasul natal, si anume un salon de infrumusetare si un restaurant pe care urmeaza sa-l deschida in curand. 'Sunt foarte fericita acum', a declarat Simona. 'Viata mea s-a schimbat total de cand nu mai face parte din ea Adi Minune'.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici