Mircea cel Bătrân, încoronat la Istanbul

Şahtior Doneţk, echipa ucraineană de fotbal antrenată de Mircea Lucescu, a câştigat aseară, la Istanbul, ultima ediţie a Cupei UEFA, în faţa grupării germane Werder Bremen, cu 2-1, după prelungiri (la finalul delor 90 de minute, scorul era egal, 1-1).

1 afișare
Imaginea articolului Mircea cel Bătrân, încoronat la Istanbul

Mircea cel Bătrân, încoronat la Istanbul

Golurile formaţiei estice au fost marcate de brazilienii Luiz Adriano (25) şi Jadson (97), în vreme ce pentru echipa occidentală a punctat tot un brazilian, Naldo (35).

Citeste toata stireape www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici