Mircea Lucescu, înapoi la naţională? "Pe mine mă vor suporterii, dar altcineva decide!"

Demis în urmă cu 20 de ani după 4-0 cu Austria, Mircea Lucescu se poate întoarce la naţională. "Pe mine mă vor fanii, dar nu decid ei! Vremea mea e a trecut, iar vreţi să fiu considerat sperietoare pentru antrenorii echipei naţionale? Suporterii mă vor, dar alţii decid!".

1 afișare

Gigi Becali vine cu o altă propunere: Răzvan Lucescu. "Sunt doi antrenori care pot prelua naţionala: Răzvan Lucescu sau Olăroiu!"


Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici