Mireasa a fost furata de Hagi

Raluca, fiica presedintelui FRF, Mircea Sandu, s-a casatorit religios, simbata seara, la biserica Popa Soare. Tinara a imbracat rochia de mireasa pentru a doua oara, indeplinind astfel dorinta tatalui sau de a face nunta si in tara natala. Desi vila lui Mircea Sandu era vizavi de lacasul sfint, mirii, insotiti de nasi - Mihaela si Nicu Gheara, au fost escortati pina la intrarea in biserica de 10 bodyguarzi, slujba incepind cu o intirziere de o jumatate de ora.

1 afișare
Imaginea articolului Mireasa a fost furata de Hagi

Mireasa a fost furata de Hagi

In prezenta parintilor, a rudelor si a prietenilor apropiati, cuplul Medina - Sandu a primit binecuvintarea in fata lui Dumnezeu. Raluca ne-a marturisit ca a avut mari emotii din cauza sotului sau: "In 2005 am avut o cununie religioasa in America, dar nu am putut sa scap de gura tatei, fiind singura lui fata, asa ca era normal sa fac o nunta si aici. Am avut emotii pentru ca, la prima nunta, Todd a plins. Acolo trebuie sa repeti dupa preot citeva cuvinte si sotul meu a izbucnit in lacrimi. M-am gindit sa nu faca acelasi lucru si aici, dar a fost ok..." - a declarat pentru “7 Plus” Raluca Sandu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici