Miron Cozma se plinge ca nu are bani de nunta si de chirie

Fostul lider al minerilor Miron Cozma s-a plins, ieri, jurnalistilor, ca nu are bani de nunta, nici de chirie, nici loc de munca, dar ca are de gind sa-si deschida o firma de plasare de forta de munca in Australia pentru a-i ajuta pe mineri. Fostul lider al minerilor Miron Cozma s-a prezentat, ieri dimineata, la procesul intentat statului pentru reincarcerarea sa si perioada de detentie executata ca urmare a anularii ordinului de gratiere din decembrie 2004, el fiind insotit de prietena sa si de avocata.

1 afișare
Inainte de a intra in sala de judecata, Cozma a sustinut ca pregatirile pentru nunta decurg destul de greu, deoarece nu are bani. "Este o situatie delicata. Nu avem bani. Marele bogat Miron Cozma nu are nici unde sa stea. Stau cu chirie, dar nu am mai avut bani nici sa-mi platesc chiria. Un prieten a chemat-o pe sotia mea si i-a spus ca imi va plati chiria. Acum nu am un venit, incerc sa ma angajez la o companie. Ar vrea unii...", a mai spus acesta, fara sa nominalizeze firma care i-a facut propunerea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici