Miron Mitrea reintră în dispozitiv

Deputatul PSD Miron Mitrea a acceptat propunerea de a coordona campania electorală a partidului în anul 2008. "Nu am funcţii, nu cer funcţii, nu mi s-au oferit funcţii. Mi s-a propus să coordonez campania şi am acceptat. A fost o ofertă făcută, se pare că toată lumea a fost de acord, deci nu cred că este o problemă aici", a declarat Mitrea. Fostul secretar general al PSD a menţionat că nu îi place să intre "pe poarta din spate", însă, în ceea ce priveşte domeniul campaniei electorale, colegii săi au apreciat că se pricepe "un pic" şi l-au "rugat" să îi ajute. Mitrea consideră că este momentul declanşării alegerilor anticipate, arătând că, în opinia sa, criza politică nu poate fi rezolvată decât prin devansarea alegerilor parlamentare, dar această decizie nu trebuie luată de PSD, ci de clasa politică.

1 afișare

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici