Misterele donaţiilor anticriză ale demnitarilor. Locul 1 - Stafie, Băsescu nu mai apare pe listă

De ce donează directorii din teritoriu? "Am respectat dispoziţia aceea…" Există un ordin scris? "Să zicem că ni s-a sugerat"

6 afișări
Imaginea articolului Misterele donaţiilor anticriză ale demnitarilor. Locul 1 - Stafie, Băsescu nu mai apare pe listă

Misterele donaţiilor anticriză ale demnitarilor. Locul 1 - Stafie, Băsescu nu mai apare pe listă

Cursa pentru donaţii destinate ajutării bugetului statului continuă. După ce a dat tonul donaţiilor, fiind prima persoană care şi-a virat salariul pe luna mai, în valoare de 6.702 lei, în contul de la Trezorerie, numele preşedintelui Traian Băsescu nu se mai regăseşte pe lista donatorilor la bugetul statului pe luna iulie.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici